Zakelijke Diensten.

Bij Duurzaam Check bieden we zakelijke diensten aan om u te ontzorgen met deskundig en accuraat werk.

1200+

Projecten Voltooid

57+

Partners

10.000+

Labels Opgesteld

Duurzaam Check vastgoed diensten

Bij Duurzaam Check bieden we zakelijke diensten aan om u te ontzorgen met deskundig en accuraat werk. Onze gecertificeerde adviseurs staan klaar om u te helpen met oplossingen en met snelle levering. Naast energielabels voor bedrijfspanden en woningen, verzorgen wij ook verduurzamingadviezen voor vastgoedportefeuilles. Zo helpen we u om alles wat met vastgoed te maken heeft gemakkelijk en efficiënt te regelen.

Direct Contact

Woningbouw
verenigingen

Wilt u als woningbouw vereniging uw woning voorzien van energielabels of juist verduurzamen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

contact->

Gemeentes

In 1 keer meerdere woningen laten keuren voor een energielabel en/of verduurzamingadvies? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact->

Vereniging van eigenaars

Wilt u als VvE zijnde gezamenlijk verduurzamen en/of voorzien zijn van energielabels dan kunnen wij u hierbij helpen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

contact->

Renovatie projecten

Bij Duurzaam Check kunnen wij voor de bouw en/of renovatie van de woning de energielabel bepalen en hierop advies geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

contact->

Energielabel C Verplichting

Vanaf 1 januari 2023 dienen alle kantoren minimaal een energielabel C te hebben. Heeft u dit nog niet dan kunnen wij u ontzorgen door een maatwerk rapport op te stellen hoe u dit wel kunt bereiken.

contact->

Omgeving vergunning

Bij aanvragen voor een omgevingsvergunning, oplevering dient de energieprestatie van een woning en/of bedrijfspand vastgesteld te worden. Wij zijn gecertificeerd om deze berekening uit te voeren en te registreren.

contact->

Professioneel & vertrouwd.

Duurzaam check, de expert voor u.

Met een team van gecertificeerde energie prestatie adviseurs staan wij klaar om de particuliere en zakelijke markt te helpen met verduurzamen van woningen en utiliteitsbouw, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, attractieparken en overige bedrijfspanden. Wij bieden extra scala aan diensten aan waaronder totaalpakketten om u gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Realisatie van het leggen van zonnepanelen, adviseren over warmtepompen en/of hulp bij het aanvragen van energiebesparende subsidies. Wij helpen u graag hiermee.

Energielabel Aanvragen ->

7 jaar ervaring

Landelijk actief

Expertise

Bereikbaar

Gecertifieerd door

Duurzaam Check is gecertificeerd.
Duurzaam Check is gecertificeerd.
Duurzaam Check is gecertificeerd.

Rechtstreeks contact met één van onze adviseurs?

Wij staan voor je klaar om jou vragen te beantwoorden. Beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 20:00 uur.

Bedankt, je nummer is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Certificatie

Onze gecertificeerde adviseurs regelen snel en vakkundig een energielabel voor u tegen de beste prijs mogelijk.

Duurzaam Check Is Vindbaar Op Facebook. Duurzaam Check Is Bereikbaar Via Whatsapp. Duurzaam Check Is Vindbaar Op LinkedIn. Duurzaam Check Is Vindbaar Op Instagram.

2023 © Duurzaam Check All rights reserved

Duurzaam Check B.V. KVK: 92221602

Gemaakt door Jacobs Development

Duurzaam Check is bereikbaar via whatsapp.