Werken bij Duurzaam Check?

Het verduurzamen van woningen is voor iedereen in Nederland relevant, aangezien de overheid hier actief op aanstuurt.

1200+

Projecten Voltooid

57+

Partners

10.000+

Labels Opgesteld

Snel en gemakkelijk

Open sollicitatie Duurzaam Check

Wij werken voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten en vele andere partijen die een BENG berekening of energielabel voor nieuwbouw nodig hebben. Duurzaam Check werkt landelijk, u kunt dus altijd bij ons terecht.

Duurzaam Check is bereikbaar via whatsapp.
Bedankt, je aanvraag is verzonden. We nemen binnen 24 uur contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

1200+

Projecten Voltooid

57+

Partners

10.000+

Labels Opgesteld

Samen zorgen wij voor een duurzaam morgen.

Met een team van gecertificeerde energie prestatie adviseurs staan wij klaar om de particuliere en zakelijke markt te helpen met verduurzamen van woningen en utiliteitsbouw, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, attractieparken en overige bedrijfspanden.Wij bieden extra scala aan diensten aan waaronder totaalpakketten om u gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Realisatie van het leggen van zonnepanelen, adviseren over warmtepompen en/of hulp bij het aanvragen van energiebesparende subsidies. Wij helpen u graag hiermee.

Check

Snel & Bereikbaar

Check

7 jaar ervaring

Check

Landelijk actief

Verschillende adviseurs.

Epa Adviseur

De functie van een energieprestatie adviseur is geknipt voor iemand met kennis van bouwkunde en/of installatietechniek. Het accent bij woningen ligt meer op het bouwkundige deel. Voor utiliteitsgebouwen is kennis van installaties een pré. Ben jij een vakman die zijn kennis graag deelt en het een uitdaging vindt om klanten advies te geven, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Het opnemen van de woningen/bedrijven op locatie en uitwerken van het rapport thuis zorgt voor afwisselend binnen-en buitenwerk.
Wij kennen 2 varianten:

EPA-W adviseur

Bij woningen ligt het accent op het vastleggen van de bouwkundige schil. Toepassen van bovengenoemde kennis is daarbij belangrijk. Heb jij die kennis niet, maar wil je je verder ontwikkelen, dan leiden wij jou graag op. Na een gedegen opleiding ga je zelfstandig woningen opnemen om het energielabel vast te stellen en/of een adviesrapport te schrijven. Belangrijk is dat je nauwkeurig kunt meten en de juiste samenstelling van gebouwdelen weet vast te stellen. Ook weet de juiste verbeteringen te adviseren. Communicatief weet je goed de balans te vinden tussen kritisch op je werk en klantgericht zijn.

EPA-U adviseur

Omdat je met complexe situaties te maken krijgt, is enige kennis van installatietechniek of algemene bouwkunde een voorwaarde. Vanzelf beschik je over actuele kennis van moderne en oudere technieken en weet je dit op de juiste manier toe te passen. Na een gedegen opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig utiliteitsgebouwen gaat voorzien van een energielabel. Daarbij voorzie je klanten desgewenst van een advies waarmee het gebouw energiezuiniger wordt. Vaak in overleg met de klant bepaal je de juiste aanpak. Goede communicatie is van belang om de verwachting van de klant te vertalen in een goed advies.

Vereisten:

Certficaat (niet verplicht)
Communicatief vaardig
Nauwkeurig
Klantgericht en kritisch
Rijbewijs B

Certificatie

Onze gecertificeerde adviseurs regelen snel en vakkundig een energielabel voor u tegen de beste prijs mogelijk.

Duurzaam Check Is Vindbaar Op Facebook. Duurzaam Check Is Bereikbaar Via Whatsapp. Duurzaam Check Is Vindbaar Op LinkedIn. Duurzaam Check Is Vindbaar Op Instagram.

2023 © Duurzaam Check All rights reserved

Duurzaam Check B.V. KVK: 92221602

Gemaakt door Jacobs Development

Duurzaam Check is bereikbaar via whatsapp.