Over ons.

1200+

Projecten Voltooid

57+

Partners

10.000+

Labels Opgesteld

Duurzaamheid heeft onze focus.

Steeds meer woningen worden verduurzaamd. Maar nog steeds zijn er genoeg woningeigenaren die niet weten waarop ze hun woning zouden kunnen verduurzamen. Hier komen wij in beeld met onze gecertificeerde adviseurs die op basis van bewezen metingen u kunnen helpen met het verduurzamen van uw woning. Natuurlijk beginnen wij eerst altijd met het uitgeven van een energielabel aan uw woning, maar Duurzaam Check biedt ook de mogelijkheid om een traject in te gaan om samen uw huis te verduurzamen.

Samen zorgen wij voor een duurzaam morgen.

Met een team van gecertificeerde energie prestatie adviseurs staan wij klaar om de particuliere en zakelijke markt te helpen met verduurzamen van woningen en utiliteitsbouw, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen, attractieparken en overige bedrijfspanden.Wij bieden extra scala aan diensten aan waaronder totaalpakketten om u gedurende het gehele traject van energieverduurzaming te kunnen ondersteunen en begeleiden. Realisatie van het leggen van zonnepanelen, adviseren over warmtepompen en/of hulp bij het aanvragen van energiebesparende subsidies. Wij helpen u graag hiermee.

Check

Snel & Bereikbaar

Check

7 jaar ervaring

Check

Landelijk actief

Gecertificeerde experts

Onze gecertificeerde adviseurs regelen snel en vakkundig een energielabel voor u tegen de beste prijs mogelijk.

Download certificering ->

Kom werken bij Duurzaam Check

Bij Duurzaam Check helpen wij elke dag woningeigenaren met het verduurzamen van hun woning. Dit zouden wij natuurlijk nooit kunnen zonder onze gecertificeerde energieadviseurs. Wil je meewerken aan onze duurzame missie en ben je gecertificeerd? Neem dan contact op via onze website en geef je op als energieadviseur!

Neem contact op->

Rechtstreeks contact met één van onze adviseurs?

Wij staan voor je klaar om jou vragen te beantwoorden. Beschikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 8:00 en 20:00 uur.

Bedankt, je nummer is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Certificatie

Onze gecertificeerde adviseurs regelen snel en vakkundig een energielabel voor u tegen de beste prijs mogelijk.

Duurzaam Check Is Vindbaar Op Facebook. Duurzaam Check Is Bereikbaar Via Whatsapp. Duurzaam Check Is Vindbaar Op LinkedIn. Duurzaam Check Is Vindbaar Op Instagram.

2023 © Duurzaam Check All rights reserved

Duurzaam Check B.V. KVK: 92221602

Gemaakt door Jacobs Development

Duurzaam Check is bereikbaar via whatsapp.